پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
خانوم های ایرونی همشون ملکه هستن!!!
نوشته شده در جمعه 19 اسفند 1390
بازدید : 1325
نویسنده : محمد اسلامی

چارلز دانشجوی انگلیسی با طعنه به دوست و همکلاسی ایرانی اش همایون می گه : چرا خانوماتون نمیتونن با مردا دست بدن یا لمسشون کنن  !؟؟ یعنی مردای ایرانی اینقدر کارنامه خرابی دارند و خودشون رو نمیتونن کنترل کنن؟؟

همایون لبخندی میزنه و میگه :ملکه انگلستان میتونه با هر مردی دست بده ؟ و هر مردی می تونه ملکه انگلستان رو لمس کنه؟!

چارلز با عصبانیت می گه :نه! مگه ملکه فرد عادیه ؟!! فقط افراد خاصی می تونن با ایشون دست بدن و در رابطه باشن!!!

ملکه انگلستان

همایون هم بی درنگ می گه :

خانوم های ایرونی همشون ملکه هستن!!!

(به نقل از وب عفاف سلاحی برای زن)

..



ماجرای ملاقات امام خمینی با زن مسیحی
نوشته شده در جمعه 19 اسفند 1390
بازدید : 3786
نویسنده : محمد اسلامی

زن مسیحی آفریقایی که علت آمدنش به پاریس را دیدار فقط حضرت امام عنوان می‌کرد، پس از دیدار در حالی که اشک می‌ریخت، گفت «من احساس می‌کنم اشتباه بزرگی کرده‌ام زیرا علاوه بر نشناختن درست مسیح (ع)، پیغمبر بعد از او را هم نشناخته‌ام، حالا آیت‌الله خمینی به من نوید و بشارت دادند تا راجع به او مطالعه کنم».

 مرضیه حدیدچی (دباغ) متولد ۱۳۱۸ از جمله زنان مبارز انقلاب اسلامى‏ است که فعالیت‌ها و حرکت‌هاى سیاسى خود را از سال ۴۶ آغاز کرد؛ وی در طول مبارزات خود، توسط ساواک دستگیر شد و به همراه دخترش در زندان‌های مخوف رژیم پهلوی شکنجه‌های سختی را تحمل کرد.

مرضیه دباغ

این مبارز انقلاب اسلامی پس از آزادی از زندان به خارج از ایران رفته و در پاریس نیز به عنوان محافظ، ‌ حضرت امام خمینی (ره) را همراهی می‌کند. مسئولیت‌هایی چون فرماندهى سپاه همدان، ۳ دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی و قائم مقامی جمعیت زنان جمهوری اسلامی ایران علاوه بر مبارزات ایثارگرانه و شجاعانه در برگ‌های ذرین دفتر زندگی این بانوی مجاهد به چشم می‌خورد. در سی‌و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بخشی از خاطرات این بانوی مبارز انقلابی با عنوان «لمحاتی از امام» را که به نقل از خودش در کتاب خاطراتش نقل شده مرور می‌کنیم.

تمام منش و روش زندگی امام برای ما الگویی تمام بوده و هست. آنقدر ایشان به مسائل عنایت داشت و همه‌جانبه‌نگر بودند که انسان در باورش نمی‌گنجد.

 

بقیه در ادامه مطلب ...

 

..



خانم مونیکا، با حجاب شدنت مبارک
نوشته شده در جمعه 19 اسفند 1390
بازدید : 1537
نویسنده : محمد اسلامی

خلاء معنوی یکی از مهمترین دلیل‌هایی است که باعث گرایش افراد، خصوصا زنان به اسلام می‌شود و اگر با دقت در این موضوع، نکته‌بین شویم درمی‌یابیم که اکثر این افراد، تحصیل‌کرده و متفکر هستند و به نوعی سرد و گرم روزگار را چشیده‌ و با تحقیق و تفحص دین اسلام را برگزیده‌اند.

این افراد با انتخاب دین اسلام خلاء خود را در سایه خدای واحد پر می‌کنند و با این اندیشه به اخلاص می‌رسند و اما یکی از دستورات دین مبین اسلام حجاب است.

حجاب علاوه بر تأثیرات معنوی که بر فرد دارد، نوعی قدرت و آزادی را نیز در پی دارد و کسانی که به این اصل پایبندند، معتقد هستند که آزادی واقعی از طرف خدا می‌آید.

علاوه بر این، وقتی که یک زن مسلمان در کشور غیر مسلمان با حجاب وارد می‌شود حجاب برایش مصونیت می‌آورد و حجاب برای این زن در آن جامعه بیانگر این موضوع است که من با بقیه فرق می‌کنم و به اصولی پایبند هستم.

حضرت موسی‌بن جعفر علیه‌السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام نقل فرمود که: روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست، حضرت فاطمه سلام‌الله علیه برخواست و چادر به سر کرد.

رسول خدا فرمود: چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟

فاطمه عرض کرد: او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می‌بینم.

و اما نکته جالب توجه این است که امثال مونیکا به این مصونیت پی برده‌اند و به دین اسلام گرایش پیدا می‌کنند و در جامعه غرب حجاب را با دل و جان پذیرا هستند اما امثال خودشیفته‌ها با عمری زندگی کردن  در زیر سایه  اسلام پس‌رفت کرده و آبروی کسانی را که روزی سینه خود را سپر کردند برای حفظ ناموس و مملکت می‌برند؛ خونشان را لگدمال می‌کنند و ما را شرمنده روی امثال مونیکا (نرگس ) ها می‌کنند.

نرگس جان مسلمان شدنت مبارک، ورودت را به جمع با حجاب‌ها تبریک می‌گوییم.

..



مردسالاری و محدود کردن حجاب به زنان
نوشته شده در جمعه 19 اسفند 1390
بازدید : 2264
نویسنده : محمد اسلامی
حجاب یکی از نمودهای رواج عفاف و حیا است که باید از سوی زن ومرد در جامعه رعایت شود. در جوامع امروزی به دلیل مصرف‌گرایی شتاب‌زا، زن به عنوان کالایی برای جلب فروش و افزایش سود سرمایه‌داران تلقی شد. از سوی دیگر مردان بدون در نظر گرفتن هر گونه عفت پوششی و کلامی، خود را مبرا از رعایت عفت و حجاب می‌دانند؛ چیزی که امروز نیز با آن مواجهیم. محدودیت پوششی بیشتر به زنان و با نوعی اجبار همراه شده است که خود به ایجاد پیامدهای منفی راجع به حجاب در سال‌های اخیر منجر شده است.

بی‌حجابی و بد حجابی در پوشش و رفتار مردان نیز نمایان است، اما با برجسته کردن بی‌حجابی و بدحجابی زنان، این موضوع مهم نادیده انگاشته می‌شود. حضور بیشتر مردان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی به جهت‌گیری‌های گاه افراطی در پوشش زنان منجر شده و در این راستا تغییرات پوششی مردان و از بین رفتن حدود شرعی آنان به حاشیه رانده شده است. 

گرایش به جنس مخالف در سطح اول از دیدن و جاذبه‌های فیزیکی ناشی می‌شود. بنابراین پوشش نامناسب مردان نیز به افزایش بی‌حیایی و غفلت در زنان منجر می‌شود و حرکت چرخه‌ای این جریان، به زدودن مرزهای اسلامی و انسانی جامعه می‌انجامد و در نتیجه پیامدهای بسیاری را به همراه خواهد داشت. از سوی دیگر این نگاه افراطی به رعایت حجاب تنها از سوی زن، به گسترش اندیشه نادرست سست بودن اراده مردان در غلبه بر نفس و عامل گناه بودن زن که بر خلاف موازین اسلامی است، دامن می‌زند.

 پس برای بهبود شرایط عمومی حجاب در جامعه باید به پوشش و رفتار هر دو جنس به طور عادلانه توجه و اهتمام شود.

پ.ن:
- «قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ...»(نور/30): 
«به مردان مؤمن بگو تا چشمها را از نگاه ناروا بپوشانند.»
..